30
MAR
2013

Telefonul unealta „Diavolului” !

Hartuirea telefonica in Romania!

     In Romania, ultimii ani, a aparut ceea ce dincolo exista de zeci de ani, vanzarile, comertul, hartuirea, … telefonica :)
Am sa va explic ce am patit si inca patesc eu, si nu ar trebui, pentru ca nu este voie sa dai informatiile unei persoane, la o terta persoana, mai ales daca esti institutie publica.

     Initial in anul 2010 cand am facut I.I.-ul, am primit cateva telefoane gen, „Buna dl. Tre, ter, târ …”, da, da, buna ziua, spuneti … „Suntem de la o institutie de credite ….” POC, inchis direct!. Zeci de asemenea intamplari, + ca multi au fost cu comertul, „Va oferim componente calculatoare, imprimante etc…” si am sa va explic si de ce stiau ce sa ofere, acest lucru nu l-am aflat numai la finalul anului 2012 cand am scos din inactivitate un SRL.

     Bun, deci ma duc, fac documentele, SRL-ul e activ, toate bune, trece o zi…. 2… si din a 3-a incep telefoanele cum am spus mai sus. Ba frateeeeeeeeeee! ce au astia de ma suna exact pe telefonul care trebuie, si stiu ce sa-mi ofere. Paiiiii… stiu ei de ce, pentru ca cei de la registrul comertului pe langa informatiile de pe mfinante.ro ofera absolut toate informatiile despre tine si afacerea ta, DA!, ofera, mai bine zis „dau fara voia ta” date catre alte persoane fizice sau juridice.

     Am inteles ca defapt poti da bani, probabil o singura data sau abonament pentru a primi date despre noile firme create, modificate, sterse etc… ceea ce dupa parerea mea este „cam” ilegal.

     Am spus aceste lucruri ca sa nu va mirati cand primiti telefoane chiar dupa ce firma dvs. a fost inregistrata sau modificata.

bafta

Leave a Reply

*

captcha *